24 مهر 1398

روز جهانی تخم‌مرغ در دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)

مولف: مدیریت سیستم   /  دسته: دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)   /  رتبه دهید:

روز جهانی تخم‌مرغ در دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)

17 مهر برابر با هشتم اکتبر روز جهانی تخم‌مرغ نامگذاری شده است. بدلیل اهمیت بالای خواص تخم‌مرغ روز 17 مهر را روز جهانی تخم‌مرغ نامیده‌اند.
تخم‌مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است، بلکه یک عنصر لاینفک برای تولید بسیاری از غذاها است. سالهاست که تخم‌مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح می‌باشد. این ویژگی به علت مواد مغذی استثنایی تخم‌مرغ است.
1. تخم‌مرغ دارای پروتئین با کیفیت بالا(حاوی5/5 گرم پروتئین یا 1/11 درصد ارزش روزانه DV% پروتئین مورد نیاز روزانه) و نیز حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری و مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری می‌باشد.
2. کولین تخم‌مرغ صرف‌نظر از تأثیر قابل توجه بر روی عملکرد مغز و سیستم عصبی برای رشد و نمو جنین و کودک و همچنین تقویت حافظه، بر روی سلامت قلب و عروق نیز موثر است.
3. از آنجا که تخم‌مرغ منبع خوبی از ویتامین‌های گروه «ب» بویژه B12 نیز هست، اهمیت عمده‌ای در روند تبدیل هموسیستئین به مولکول‌های بی‌خطر دارد.
4. لوتئین و زاگزانتین زرده تخم‌مرغ با حداکثر تأثیرگذاری در مقایسه با سایر غذاهای حاوی این مواد یا مکمل‌ها، از استحاله و دژنراسیون لایه ماکولای شبکیه و نابینائی ناشی از آن در سالخوردگی جلوگیری می‌کند.
به راستی تخم‌مرغ معجزه‌ای در سفره غذایی ما انسان‌ها می‌باشد.
بدین منظور روز جهانی تخم‌مرغ با هدف آموزش تغذیه سالم در دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع) برگزار شد. هریک از دانش‌آموزان تخم‌مرغ را به شکل‌های مختلف تزیین کرده و آن را به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی در کنار هم میل کردند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

تعداد مشاهده (297)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "روز جهانی تخم‌مرغ در دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید
   

 
نقشه سایت