طبخ غذا و آشپزی همواره بخش مهمی از فرهنگ ایرانیان را تشکیل داده و تهیه غذای سالم و در نتیجه تغذیه مناسب در راستای تندرستی و صحت و سلامت افراد جامعه است. به همین جهت برنامههای جذاب و مفیدی در مسیر ترویج تغذیه سالم در همهجا به ویژه در مدارس برگزار میشود. در همین راستا جشنواره تهیه غذای سالم با همکاری «شایق» مربی بهداشت و کادر اجرایی دبیرستان دوره اول دخترانه حضرت مجتبی(ع) و حضور پرشور دانشآموزان در محل آموزشگاه برگزار شد.
هدف اصلی جشنواره، ترویج فرهنگ صحیح تغذیه سالم بدون چربی و مواد نگهدارنده و نه گفتن به فستفودها و غذاهای آماده بود. این جشنواره مورد بازدید مسئولین بهداشت سازمان و اداره ناحیه 2 آموزش و پرورش و همچنین مدیران مجتمع آموزشی حضرت مجتبی(ع) قرار گرفت.