چاپ خبر
مجتمع آموزشی حضرت مجتبی(ع) جمعه, ۲۳ فروردین ۱۳۹۸
یک روز با سبزیجات در کلاس دوم دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)
هدف از این فعالیت ترغیب دانش‌آموزان به استفاده از سبزیجات برگ سبز در برنامه غذایی خود در جهت حفظ برنامه تغذیه سالم از سنین کودکی و تاثیرگذاری آن در دوران بعد زندگی آنان بود.
هدف از این فعالیت ترغیب دانش‌آموزان به استفاده از سبزیجات برگ سبز در برنامه غذایی خود در جهت حفظ برنامه تغذیه سالم از سنین کودکی و تاثیرگذاری آن در دوران بعد زندگی آنان بود.
در این راستا بر آن شدیم تا یک روز را در کلاس دوم حافظ دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع) به شناخت سبزی اسفناج اختصاص داده و این سبزی که دارای ویتامین‌های مختلف برای رشد کودکان می‌باشد، به آن‌ها معرفی شود. در این رابطه خواص اسفناج، آشنایی با شکل این سبزی، لمس برگ‌های آن و آماده سازی غذاهایی که در آن اسفناج استفاده می‌شود آموزش داده شد. دانش‌آموزان با اشتیاق این برنامه را دنبال نمودند و با تست انواع غذاها و دسرهایی که در آن اسفناج استفاده شده بود ذائقه خود را در مورد آن تغییر داده و برایشان جالب بود که می‌شود با اسفناج کیک- دسر- کوکو- پیراشکی- نرگسی- برانی و... آماده کرد.
 
 
 
انتهای پیام/.