چاپ خبر
مجتمع آموزشی حضرت مجتبی(ع) سه‌شنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۸
تدریس درس14(روش‌های نگهداری مواد غذایی) در کلاس سوم دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)
در راستای آموزش علوم و شیوه‌های متفاوت نگهداری مواد غذایی دانش‌آموزان کلاس سوم فرخی دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع) به تهیه رب گوجه فرنگی، خشک کردن میوه‌ها در منزل و تحت نظارت والدینشان پرداختند.
در راستای آموزش علوم و شیوه‌های متفاوت نگهداری مواد غذایی دانش‌آموزان کلاس سوم فرخی دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع) به تهیه رب گوجه فرنگی، کمپوت، انواع شورها و خشک کردن میوه‌ها در منزل و تحت نظارت والدینشان پرداختند و نتیجه کار خود را به صورت گزارش برای دوستان خود توضیح دادند. در انجام این تکلیف مهارت محور دانش‌آموزان اطلاعاتی زیبا و نکات آموزنده‌ای را بیان می‌نمودند.
 
 
 
 
انتهای پیام/.