21 بهمن 1396

جشنواره غذای سالم در دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)

مولف: مدیریت سیستم   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

جشنواره غذای سالم در دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)

جشنواره غذای سالم در دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع) برگزار شد. تشویق خانواده ها به استفاده از غذاهای سنتی و محلی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
تغییر و اصلاح عادات غذایی در کودکان نه تنها باعث تضمین سلامتی آن‌ها می‌شود، بلکه بر اخلاق، رفتار و تمرکزشان در مدرسه نیز تأثیر می‌گذارد. مدارسی که به تغذیه دانش‌آموزان اهمیت می‌دهند شاهد رشد بهتر آنان از لحاظ جسمی و روحی و نیز موفقیت‌های پیاپی درسیشان خواهند بود. تحقیقات نشان می دهد  که برنامه غذایی مناسب می‌تواند در پیشگیری از برخی بیماری‌ها مانند بیش فعالی، نارساخوانی (اختلال در درک نوشته‌ها)، اوتیسم (اختلال رشدی در مغز) و بعضی مشکلات روحی- روانی مانند استرس و افسردگی نقش حایز اهمیتی داشته باشد.
هرچه از سنین پایین‌تر عادات درست غذا خوردن و تمرینات ورزشی به کودک آموزش داده شود بهتر است. برخورداری از برنامه‌ای کامل و مغذی در این سنین به منزله سلامت او در سال‌های آینده است. 
یک برنامه غذایی کامل و مغذی هنگامی است که کودک
* انرژی زیاد داشته باشد.
* احساس سرخوشی و چالاکی کند.
* در مدرسه تمرکز کافی داشته باشد.
* کمتر مریض شود.
* پوستی شفاف، چشمانی درخشان و موهایی براق داشته باشد.
در این راستا با توجه به اهمیت و نقش موثر تغذیه سالم در روند رشد جسمی و روانی دانش آموزان شخص نیائی مربی بهداشت آموزشگاه اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم نمود. این مراسم که با همکاری و مشارکت اولیا دانش آموزان پایه آمادگی برگزار شد بیش از 10 نوع غذاهای سالم و محلی از جمله چلو مرغ ، ته چین مرغ ، دلمه ،کوفته ، اسنک، آش رشته ، کتلت ، ماکارونی، حلیم بادمجان ، انواع کوکو و.... وجود داشت.
در این مراسم شخص نیائی خاطر نشان کرد :« امیدواریم بتوانیم با مشارکت اولیا فرهنگ غذای سالم را در بین دانش آموزان نهادینه کرده و با همکاری و همیاری ایشان زمینه برگزاری این مراسم در سایر پایه ها بامحوریت غذاهای اصیل و سنتی و محلی فراهم گردد.
جعفری مدیر دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع) هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و کاهش مصرف غذاهای فست فودی در میان دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: این جشنواره ترویج تغذیه سالم و اسلامی با محوریت غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی دانش‌آموزان در خصوص خواص غذا‌های محلی و ترویج فرهنگ استفاده از این غذاها به جای فست فودها و تقویت فرهنگ خود مراقبتی است.
این جشنواره با حضور عابدینی معاون آموزشی مجتمع، خسروی عضو هیات مدیره مجتمع و مدیران مدارس مجتمع برگزار شد. شایان ذکر است از این مراسم دکتر درخشان، دکتر حسینی تبار، درخشان و رهجو بازدید به عمل آوردند.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

تعداد مشاهده (349)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "جشنواره غذای سالم در دبستان دخترانه حضرت مجتبی(ع)"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید

 
نقشه سایت