14 بهمن 1398

«تشخیص دانه‌های روغنی» در خانه توسط دانش‌آموزان دبستان پسرانه حضرت مجتبی(ع)

مولف: مدیریت سیستم   /  دسته: دبستان پسرانه حضرت مجتبی(ع)   /  رتبه دهید:

«تشخیص دانه‌های روغنی» در خانه توسط دانش‌آموزان دبستان پسرانه حضرت مجتبی(ع)

فعالیت علوم در خانه تحت عنوان «تشخیص دانه‌های روغنی» جهت تثبیت یادگیری دانش‌آموزان پایه «سوم1» با راهنمایی «رضوی» معلم این پایه انجام شد.
علوم تجربی یکی از دانش‌های بشری است که یافته‌های آن از راه مشاهده تجربی به دست می‌آید و ملاک یا معیار درستی آنها، انطباق داشتن با مشاهدات تجربی است. هدف از آموزش علوم تجربی، آموزش پدیده‌هایی است که در زندگی روزانه مشاهده می‌شود. دانش آموزان کلاس سوم با انجام این فعالیت، تفاوت دانه‌های روغنی را از بقیه دانه‌ها تشخیص دادند. در انجام این فعالیت دانش‌آموزان دانه‌هایی مانند برنج، سیاه دانه، کنجد و... را بر روی کاغذ ریختند و با هاون دانه‌ها را کوبیدند و تحت فشار قرار دادند و به این نکته پی بردند که در کاغذ مربوط به برنج چربی مشاهده نشد اما درکاغذ مربوط به سیاه دانه و کنجد، چربی و روغن را مشاهده کردند. آنها این موضوع را به گروه چربی‌ها در چهار گروه مواد غذایی تعمیم دادند.
 
 
 
 
 
 

تعداد مشاهده (33)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "«تشخیص دانه‌های روغنی» در خانه توسط دانش‌آموزان دبستان پسرانه حضرت مجتبی(ع)"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید
   

 
نقشه سایت